Spring naar inhoud

Ontstaan van onze cattery

Even voorstellen:

Ik ben Bernadette Wijnhoven en samen met mijn man  woon ik in Vierlingsbeek, een klein plaatsje in het zuiden van Noord-Brabant. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik omringd geweest door honden en katten. Een paar jaar geleden deed Koosje, onze eerste ragdoll,  haar intrede bij huize Wijnhoven. We raakten zo verknocht aan deze heerlijke poes dat er al snel een tweede ragdoll bij kwam, Keesje onze seal point. Inmiddels is onze cattery uitgebreid met 5 poezen en 2 katers.  Samen met onze hond Puck de flatcoated retriever is het een druk maar gezellig huishouden.

Af en toe fokken we met onze ragdolls een nestje. We beleven hier ontzettend veel  plezier aan. Onze kittens groeien op binnenshuis en zijn gewend aan mens en dier.

Wij fokken alleen met stamboom en de ouderdieren worden jaarlijks getest.